Levering & Retour

Wat zijn de levertijden?

Alles wordt geleverd uit voorraad vanuit hartje Rotterdam, bestellingen geplaatst voor 12.00 op werkdagen, zullen dezelfde dag verstuurd worden. Mocht alles smooth lopen, is het zeker mogelijk dat je jouw pakketje de volgende werkdag al in ontvangst mag nemen! Maar laten we realistisch zijn, soms is het gewoon druk of gebeuren er dingen waar niemand wat aan kan doen, dus houdt vooral je track & trace in de gaten. Indien er producten niet op voorraad zijn en dit niet correct is vermeldt in de webshop, zal ik contact met je opnemen en een passende oplossing vinden.

Aangezien mijn webshop een one-woman-show is, zijn er helaas dagen dat ik geen bestellingen kan versturen – vrijwel altijd voor mijn kindjes. Hieronder data dat je pakketje later verstuurd zal worden:

Bestellingen geplaatst vanaf vrijdag 26 april t/m zondag 12 mei, zullen worden verstuurd op maandag 13 mei. Heb je een urgente order, stuur me een mailtje en ik zal kijken wat ik kan doen! Dankjewel!

 

Wat zijn de verzendkosten?

  • Gratis verzending boven EUR70 in Nederland – LET OP bij gebruik van kortingscodes, gratis verzending vanaf EUR80. 
  • Gratis verzending boven EUR80 in België en Duitsland – LET OP bij gebruik van kortingscodes, gratis verzending vanaf EUR90.
  • Brievenbuspost Nederland EUR4,15
  • Pakketpost Nederland EUR6,25
  • Pakketpost België EUR8,50
  • Pakketpost Duitsland EUR13,00

Zodra PostNL of DHL een code heeft aangemaakt, ontvang je je track & trace in je email!

Wat is het retourbeleid?

Indien je niet tevreden bent met je aankoop, hoor ik graag wat er aan de hand is. Maar je mag natuurlijk het product zonder redenen retourneren, binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop. Graag ontvang ik de producten onbeschadigd terug en in oorspronkelijk staat. Na ontvangst, zal het bedrag, binnen 14 dagen, terug gestort worden op de rekening waarmee je hebt betaald.