Over ons & Contact

Oh My Resin DIY Epoxy Giethars voor Resin Art Profiel foto

Hoi! Ik ben Annie. Zoals vele anderen ben ook ik hooked aan mijn telefoon en zo kwam ik de vele mesmerizing resin DIY filmpjes tegen op mijn feed. Inspired door deze resin artists over de hele wereld, wilde ik deze DIY bezigheid ‘in het klein’ aanbieden aan iedereen!

Het zoeken naar kwalitatief goede mallen en accessoires was een uitdaging, maar na veel testen is het een leuk assortiment geworden (al zeg ik het zelf!).

Al werk ik zelf nog niet jaren met resin, ik heb ondertussen veel kennis en ervaring op gedaan en deel dit graag met jullie!

Vragen, opmerkingen of tips? Wil je meer dan 5 van dezelfde items voor je eigen bedrijf of voor een DIY feestje? Of is een product niet naar je verwachtingen? Neem contact met me op en ik zal proberen dit op een passende manier voor je oplossen!

Volg ook mijn Instagram/Facebook page voor promoties en kortingen!

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid, mijn tips, tricks, inspiratie and handleiding zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Dit is dus wat voor mij goed werkt met de producten van deze webshop. Wil je meer informatie over epoxy resin in het algemeen, neem dan contact op met een gediplomeerd professional.

Oh My Resin DIY stelt zich niet aansprakelijk voor schade voortvloeiende uit informatie op deze website of schade die voortkomt uit gebruik van de producten.